TR.ONDl.TSE// Shikoni Momenti Kur 9-Vjeçarja Rre.m.Behet Nga I Riu..(VIDEO)

Uncategorized

Një ngjarje t.ro. ndit.ëse është shënuar në SHBA.

Pamjet e marra nga kamerat e sigurisë në rrugë, kanë fi.ksuar momentin kur një burrë rrë .m.ben një vogëlushe 9-vjeçare, pak sekonda pasi kjo e fundit zbriti nga autobus i shkollës.
Sapo zbret nga autobusi vajza duket se u drejtua për në shtëpi, por në këtë moment shfaqet 34-vjeçari Louis Martinez-Romero, i cili zbret me shpejtësi nga makina dhe tërheq me fo. rcë vogëlushen.

P.oli.cia ka reaguar menjëherë dhe ka bërë të mundur shpëtimin e vajzës dhe ka a.r .est.uar Romeron, mbi të cilin rë.nd.ojnë ak.uz.at e rrë..m. bim..it dhe s…ul..mit se*..s.ual ndaj të m.it.ur.ve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *