Kurrë Mos I Lini Fëmijet Vetëm Me Shtaze, Shikoni Se Cfarë I Ndodhi Kësaj Foshnje !(VIDEO)

Uncategorized

Sot do t’ju tregojmë një video të një të porsalinduri që takon një nga anëtarët e familjes. Në kun dërs htim me atë që mund të mendoni, nuk është vëllai i madh apo motra e vogël …

Në fakt, është një zog: papagalli i dashur i familjes! Ndërsa foshnja është shtrirë në heshtje dhe i qetë, zogu i vogël i afrohet. Me zë të ëmbël, ai fillon të këndojë për fëmijën. Duke gjy k uar nga reagimi i fëmijës, tingulli i mrekullueshëm duket shumë i vlerësuar!

Një moment me të vërtetë i butë, plot ndjeshmëri dhe emocion. Kafshët dhe shpendët me të vërtetë mund t’i dhurojnë shumë kënaqësi qenieve njerëzore dhe ata gjithmonë e bëjnë atë pa interes v etjak, pa pritur asgjë në këmbim.

Ata janë gjithashtu janë shumë inteligjentë: Zogu duket qartë në video si është duke mbajtur një distancë të sigurt në mënyrë që të mos lë nd ojë dhe të mos e fr ik ësojë fëmijën!

Shikoni këtë moment të bukur në videon më poshtë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *