Paraqitej si mjek për ditë të tëra “i trajtoi” gratë atraktive, por i ndodh e papritura..(VIDEO)

Uncategorized

Anton Jarin, një 32 vjeçar nga Rusia, që sapo ka dalë nga bu.r…g.u për shkak të vj.ed.hjes, përsëri është gjendur në stacionin e po.lic.isë – këtë herë për shkak të “ndryshimit” të identitetit.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për Jarin, i cili në spi.tal rre.jsh.ëm u është prezantuar pa.cientëve, ndër të tjera, edhe si një gjinekolog, gjë e cila i ka dhënë mundësinë atij për të praktikuar “trajtimin” e femrave të.rheqëse.

Se sa prej tyre kanë rënë vik.t..i..më e tij nuk është bërë e ditur, por sipas mediave ruse, ai ka një kohë të gjatë që e ka bërë një gjë të tillë.

Për fat të mirë, ai nuk “ka mundur të shkonte” më tej dhe “karriera e tij mjekësore” u nd.ërp.re papritur kur d.ysh.i.mi i pacientit tregoi sjelljen e tij në sp.it.ale – me çka u a.rr.est.ua menjëherë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *