E pa.besueshme/ Babai turk Iidh vajzën prapa furgonit per arsye se ajo…!(VIDEO)

Uncategorized

Një ngjarje e pabe sue shme u regjistrua në Turqi, ku një grua ishte li dh ur në pjesën e pasme të një furgoni. Ngjarja ka ndodhur në zonën e Cankiri Yayalakent, raporton Hurriyet dhe pas hetim eve u zbulu a se gruaja e lid hur prapa makinës ishte vajza e shoferit të furgonit.

Videoja u bë vir ale në Turqi, ndërsa menjëherë pas publikimit au tor itetet arr est u an pronarin e furgonit/ tejkalo marketingun për të shikuar pamjet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *