I Bie Nga Dora Foshnja E Posalindur, Infermieret Reagojne Shpejt Por../ VIDEO

Uncategorized

Video tregon Morgan, i cili peshonte tre paund dhe katër ons, duke r ë.në nga dora e një punonjësi të spitalit, mbi një tavolinë. Infermieret pranë ndihmuan në kapjen e foshnjës, duke e par andaluar atë që të binte nga tavolina dhe mbi tokë. E gjithë inc id enti zgjati disa sekonda.

“Ndjehem sikur ajo u trajtua si një thes me patate,” tha Monique për KNXV-TV. “Unë i kam premtuar vetes se nuk do ta shikoj kurrë më atë video.”

Derrick ishte duke regjistruar të gjithë in cide ntin. Ai më vonë u pë rball me mjekun që ai tha se po mbante Morgan në kohën e rënies së saj.

“Unë i thashë atij,” Ti e lëshove fëmijën tim “,” tha Derrick, duke kujtuar takimin. “Ai kishte një pamje jokla ntike në fytyrën e tij. Pastaj i tregova videon, dhe ai nuk kishte asgjë për të thënë pas kësaj”.

Një ultratingull afërsisht një javë më vonë zbuloi se Morgan kishte “një g ja kde rdh je të vogël të matricës germinale të klasës së p arë”.

Mjeku infermier gjithashtu tha se a ksid en tet ndodhin në mjedisin ka otik të dhomës së lindjes, veçanërisht kur mjekët kërkojnë të sigurojnë që një fëmijë i parakohshëm po merr frymë dhe se përgjigjet si një foshnjë normale. Ajo tha se ndërsa videoja shfaqet tr on ditë se për publikun, rënia ishte relativisht e vogël dhe nuk dukej se i shk akto nte dë m fëmijës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *