Shikoni Kto Stervitje Si Lu.ft.ari i UFC nd.eshet me një… dhi (VIDEO)

Uncategorized

Lu.ftët.ari i UFC, Zabit Magomedsharipov ka gjetur një mënyrë origjinale për t’u st.ërv.itur.

Rusi i cili rregjistron 18 fitore dhe 1 hu.mbje në ka.rrierën e tij, ka postuar një video në “Instagram”, ku ai është duke u stë.rv.itur me një dhi.

Duket se 29-vjeçari e ka kthyer dhinë në një kun.dër.shtar provizor dhe për.piqet të mbajë ritmin e nde.shjeve ndaj saj.

https://twitter.com/i/status/1251113678927278081

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *