Panë Diçka Duke Lëvizur Në Baltë, Nuk Do Ta Besoni Se Cfarë Nxorrën Nga Atje/ VIDEO

Uncategorized

Disa punëtorë që ishin duke punuar në një rrugë, kanë parë diçka duke lëvizur në baltë dhe kanë vendosur të shohin se për çfarë bëhet fjalë.
Kur janë afruar e kanë parë se një dre i vogel kishte ng ecur atje poshtë dhe me ndihmën e eskavatorit e kanë shpëtuar nga atje.

Disa sekonda pasi del nga balta, dreri i vogël i hutuar, sikur i falenderon punëtorët të cilët i’a shpëtuan jetën dhe pastaj fillon të ecë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *