Nuse Si Kjo Nuk Keni Par Asnjeher, Shikoni Si E KaII Darsmen E Saj..(VIDEO)

Uncategorized

Videot e nuseve që vallëzojnë janë zakonisht “të qeta” dhe të bukura.
Mirëpo, kemi edhe raste kur nuset janë pak më “të gjalla” dhe “të çm end ura”.

Një video në Facebook shfaq vallëzimin e rrallë të një nuseje me tupanë.
Për më shumë, ndiqeni videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *