E Tm.ershme/11-Vjeçarja ‘Hîdhet Në Erë’ Nga Makina, Por Shikoni Si Shpeton Per Mrekulli..(VIDEO)

Uncategorized

Një vajzë 11-vjeçare ka shpëtuar mrekullisht pasi një makinë e fluturoi në ajër, teksa po kalonte rrugën.
Policia bëri publike pamjet që tregonin in cide nt in, ndërkohë që prindërit e saj kërkuan të vihet rëndësia e mësimit për sigurinë në rrugë. Gjatë videos me një minutë, pol icia tha se 120 fëmijë vrapojnë në zonën e tyre çdo vit. Shoferi, i cili vuri re vajzën në momentin e fundit, u përpoq të manovrojë, por fatmirësisht nuk ishte me shume shpejtësi. Vajza kërceu mbi makinë  dhe u hodh në ajër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *