E Pu’shtuar Nga “DjaIIi”, Gruaja Tme.rron Pasagjerët Në Avion..(VIDEO)

Uncategorized

Një ngjarje e pa za kontë ka ndodhur në një avion në Detroit të Shteteve të Bashkuara.

Gjithçka ishte e qetë deri në momentin kur një grua filloi të bëjë veprime të pa kon trolluara.

Ajo nisi të bë rta së me sa forcë kishte, madje duke hipur edhe mbi sediljet e pasagjerëve.

Është dashur ndë rhy rja e stafit dhe disa burrave që pasagjerja të qetësohej.

Nuk dihet se përse ajo e bëri diçka të tillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *