Thyhet rekordi! Gruaja në Afrikë lind 10 fëmijë njëherësh

Uncategorized

Një grua Afrikën e Jugut ka thyer numrin rekord, duke lindur 10 fëmijë nga një shtatzëni e vetme.

Sipas mediave të huaja, 37-vjeçarja, ka lindur 7 djem dhe tre vajza.Gosiame Thamara Sithole nga Afrika e Jugut lindi në një spital në qytetin e Pretoria në qershor.

Ajo tani ka thyer rekordin e vendosur nga Halima Cisse nga Mali, e cila lindi nëntë fëmijë në një spital në Marok në maj.

Mediat raportojnë se ishte e paprit ur pasi mjekët i kishin thënë se priste 6 fëmijë, dhe jo 10 sa ka lindur ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *