Tme.rruese/ Shihni momentin kur tigri i vërsu.let me shpejtësi në drejtim të djaloshit, në një kopsht zoologjik! Cfare do te ndodhte mos te ishte xhami!(VIDEO)

Një djalosh është përballur me një situatë të sik.let.shme gjatë një vizite në një kopsht zoologjik, bashkë me babanë e tij. Djaloshi Read More…

VIDEO/ Nje ngjarje sho.kuese ndodhi kur nje poiton gjigant fillon t’i ndj.ekë ata dhe veturën e tyre, momenti kur turistët largohen të tmer.ruar

Ky është momenti kur një piton gjigant afrikan tentoi të hipte mbi një automjet diku në Afrikën e Jugut, duke tme.rru.ar pasagjerët. Te alaRead More…